The brief

This wonderful family wanted to transform their well-loved home by adding 70sqm of space, creating large, open-plan areas for hosting and relaxing, and enabling a smooth, continuous flow throughout the house. The client wanted to retain the traditional style of their front façade with room to be creative throughout the rest of the property.

The concept

We designed a two-storey rear extension and a full home renovation, comprising a front porch, open-plan living, dining and kitchen area, a luxury master bedroom with en-suite and walk-in wardrobes, an additional bedroom and a stunning floor-to-ceiling gallery. With corner-fixed glass, double French doors at the rear, and apex windows leading out to balconies on the first floor, our design maximises the natural light flooding the property and provides near-panoramic views of the garden. A white finish with timber cladding and touches of anthracite grey gives us a stunning, contemporary look that truly creates a connection between outside and inside.

The work

Currently awaiting planning permission, we are excited to update you on this property as works develop.

Project Gallery

More like this